Hoe pauzeer ik het contract van een klant?

1. Ga naar de module Klanten en personeel
Je vindt het in het hoofdmenu. Je komt terecht in het Klantenoverzicht.

2. Selecteer een klant
3. Ga naar het tabblad Producten
4. Selecteer het contract dat je wilt pauzeren
5. Het contract pauzeren

Klik op "Contract pauzeren" onder het kopje "Opties" (de drie verticale punten) in de rubriek "Lidmaatschappen".

Vul de benodigde informatie in:

• Startdatum van de pauze
  • Einddatum van de pauze
  • Reden van de pauze

Optioneel: kosten van de pauze

Over de contractpauze:

1. Een aparte factuur wordt aangemaakt met de kosten (indien van toepassing) voor de pauzering.

2. Wanneer de pauze begint verschuift de contract einddatum met de duur van de pauze. Daarnaast wordt ook de "gefactureerd tot" datum verschoven met de duur van de pauze. Dit betekent dat de contractduur hetzelfde blijft als voor het toevoegen van de pauze en dat de club/personal trainer dus hetzelfde totaalbedrag zal ontvangen voor het contract.